25 februari - Fredag

God morgon !

Gud vad bra jag sov inatt , känner mig totalt utvilad ! Idag ska inte göra någonting alls under dagen jag ska vara hemma och fixa , tycker att jag gör det hela tiden , men allting är inte klart och jag vill ha det perfekta hemmet !
Sen slutar P snart också så ..

Ikväll ska Philip & hans vän Niclas laga middag till mig och Ida ! Vi lagade ju till dom för någon vecka sedan så att det ska bli väldigt intressant och se vad dom hittar på till oss , sen ska vi spela en massa spel. Kommer nog att bli jätte trevligt !


24 februari - Tjejkväll





Igår hade jag & Fia en jätte mysig dag / kväll . Vi gick först på stan lite, gick förbi Malin en sväng på jobbet. Sen åt vi middag på Mando och tog några glas vin och pratade om allt som har hänt sen sist ( och det var mycket ). Efter middagen gick vi på bio och såg en 3d film som heter Sanctum , kanske inte en riktig tjejfilm men den var okej ! Man blev lite panikslagen dock eftersom den handlade om några människor som skulle ut ur en gigantisk grotta som fylldes med vatten ... haha 
Sen avslutade vi kvällen på Espressohouse. 
Super mysig kväll ! 

Oh just det idag så kom min Iphone , gissa om jag blev glad !! Men när jag öppnade paketet så hade dom inte skickat med nått simkort ! WTF ??! gud vad jag ogillar Telenor. Så jag tog kontakt med dom och då hade dom glömt att skicka det så nu måst jag vänta till nästa vecka ?
Ahh...

Nej nu ska jag umgås med min man , ha det bra ♥ 


23 februari - stan , middag & bio !

Hej !

Jag & Sanna hade en jätte trevlig kväll igår , vi satt och pratade till klockan ett då hon åkte hem. Så nu är man lite seg , men jag ska göra mig i ordning och åka in till stan för att jag ska möta upp Fia för att gå en runda på stan , käka middag & gå på bio! Det ska bli jätte mysigt , det var så längesen vi gjorde någonting tillsammans.

Ha en bra dag/kväll ♥


22 februari - Kalas !

Hej !

Jag & P har precis kommit hem från mamma. Ohh det är så mysigt att träffa alla ... Vi åt tårta, sjöng för lilla Julie , drack en massa kaffe och pratade om allt. Min familj är underbar , dom är livliga & galna !









Men nu ska jag ta en snabbdusch för att Sanna ska komma hit och ta ett glas vin !


22 februari - Julie 14 år !

God morgon !

Idag fyller min älskade lillasyster Julie år ! Redan, det är otroligt hur fort det går ! Och det känns så konstigt att inte vara med på morgonen och sjunga för henne men det är så det kommer vara nu , jag kommer inte vara med på allt ! Usch.. Men vi ska dit ikväll i alla fall och fira henne ! Ska bli jätte roligt.


Det var inte längsen hon såg ut såhär !


20 februari - 2 veckor

Ja det blev ju inte riktigt som jag ville men nu är min telefon beställd i alla fall , den ska komma inom 2 veckor ! Det ska bli underbart att få en ny telefon , jag längtar !!

Men vi hade i alla fall en jätte mysig dag i stan , vi promenerade dit och hem & så passade vi på att luncha ! Så nu ska vi bara fortsätta mysa och ta det lugnt hemma.

Ha en bra söndag ♥


20 februari - In till stan

God dag !

Vi hade en super mysig kväll igår , vi tryckte i oss hur mycket skit som helst. Melodifestivalen var ju som vanligt ! Det var väl självklart att Eric Saade skulle gå vidare. Men det var väl ändå rätt underhållande !

Nu under morgonen har vi käkat en mysig frukost och spelat en massa Guitarr Hero , älskar det !

Men nu ska vi strax ta en rask promenad in till stan och beställa en ny telefon till mig , det är dags för det ! Det blir en Iphone 4, hoppas bara att dom har en inne så att jag slipper vänta i flera veckor ! Vi får väl se.

Ha en bra dag så länge ! ♥


19 februari - Målat klart !

Sådär ja jag kunde inte vänta med att måla skrivbordet , så nu är det vitt och fint ! Underbart .. Nu är det bara nya krukor & nån snygg liten korg eller nått som jag kan ha pennorna i sen är det klart !!

Så nu ska jag duscha av mig all färg och sen kommer mamma & julie , ha en underbar kväll ♥



19 februari - Strandpromenad

Hej hej !

Nu under eftermiddagen bestämde jag & p oss för att ta en promenad vid stranden och ner till Västra hamnen och handla på Ica Maxi, behövde handla lite saker till ikväll och sen lite målarfärg till mitt skrivbord !

Det är helt underbart att bo 5 minuter från stranden ! Älskar att gå på en raskpromenad på stranden i kylan , när det isar i ansiktet och man blir röd om kinderna !

Äntligen var det fint väder så att man kan använda sina converse








19 februari - Sannas fejk födelsedag

Hej !

Hade hundra saker för mig igår så jag hann inte skriva ! Men igårkväll stressade var jag och Philip hemma hos Sanna på vad jag trodde skulle vara hennes födelsedagsfest , eftersom hon ska åka till Amsterdam på sin födelsedag ! Men nej nej .. det var bara på skojj och det stod tydligen i inbjudan på facebook också , men det missade jag haha. Och jag som hade haft panik hela dagen för att jag inte visste vad jag skulle köpa osv ...
Men nu har jag ju lite mer tid på mig !

Kvällen var i alla fall jätte rolig ! Philip var väl inte jätte exalterad över att vi skulle dit eftersom han inte kände någon, men han var positivt överraskad och var nog mer igång än vad jag var !

Men nu mår man som man förtjänar dagen efter .. Men vi lyckades att ta oss till bageriet imorse !

Ikväll ska mamma & Julie komma och kolla på Melodifestivalen och sen ska Julie sova över här för första gången ! Det ska bli jätte mysigt ! Längtar , saknar dom !

Så nu ska jag vila lite så att jag är pigg och glad tills dom kommer ♥


17 februari - Hemma dag !

God morgon !

Vaknade halv nio av att katterna hoppade upp i sängen och ville ha mat + att lilla Penni var vaken så det var väl inget annat än att hoppa upp och göra frukost !
Så nu har jag satt på Trassel till Penni , hon sitter och skrattar högt, men den är ju så rolig ! Så jag ska passa på att plocka undan lite och koka lite kaffe innan Nina & mamma kommer och fikar!

Det är på tiden ... mamma har inte varit här sen jag flyttade in och nina har aldrig varit här ..... haha

Hörs sen ♥


kajsa


16 februari - Penni kväll

Ja ! Jag fick med mig Penni hem. Vi gick en snabbrunda till affären och sen en sväng om min nya favorit affär, Home Ville som är en jätte söt chabby chic affär !

Så nu sitter här hemma och ska strax sätta igång och göra tacos, det var det som önskades av lilla madame idag. Sen ska vi nog krypa ner i soffan och kolla på Trassel & Ice Age 2 ( den är ju bara föör rolig ! )

Ha en bra kväll ! ♥

Köpte två söta grejer på HomeVille, ett hjärta som jag hängde i badrummet

& en fin liten kylskåpsmagnet ( innan hade vi bara en trisslott & en kapsylöppnare från posten ? )


Sen köpte jag även en massa kvistar ? nej men jag dödar bara mina snittblommor så denna gången fick det bli det!



inte helt fel !


16 februari - Möte&Stan

God morgon !

Då var det dags för ett tidigt morgonmöte ! Precis vad man vill göra så fort man vaknar , gå på möte ! Men det måste göras !
Efter mitt möte så ska jag ta en sväng på stan och köpa en vas o lite annat små kul , kan ju inte köpa hela hemmet från Ikea ?! haha.
Sen ska jag fika med Nina & kanske kolla om jag kan få ta med mig Penni hem , det var så längesen jag lekte med henne !

Ha en bra dag så länge ♥


15 februari - Min alla hjärtans dag !

Just nu känner jag mig väldigt lyckligt lottad !

Igår hade jag en underbart mysig kväll med Philip, han laga jätte god mat & hade köpt vin och sen badade vi bubbelbad med skum , mousserande vin & kladdkaka med grädde. Sen spenderade vi resten av kvällen i soffan och en bra film ! Perfekt !

Älskar min man ♥








14 februari - Alla hjärtans dag !

God dag !

Idag väcktes jag med en massa pussar och en kärleksfull pojkvän , jätte mysigt ! & nu sitter jag och äter en super god frukost och kollar på våra bästa år medans han är på jobb!
Ikväll ska vi bara vara hemma och mysa , hans ska laga mat och lite annat ! Jag är övertygad om att vi kommer ha en underbar kväll !

Har aldrig riktigt firat alla hjärtans dag innan så det kommer att bli perfekt !

Nu ska jag äta upp & plocka undan och baka en kaka till ikväll ♥




13 februari - en underbar dag !

Hej !

Ohh vilken mysig dag vi har haft idag ! Vi tog taxi till Ikea och tog en lång runda där inne och passade på att köpa nästan allting vi behövde sen åt vi såklart korv ( älskar ikea korv ) och så fick Philips pappa komma och hämta oss för att vi köpte lite för mycket för att kunna klämma in det i en taxi !

Sen fikade vi ju hos hans farmor som bjöd på kaffe och en massa gamla historier. Och så åt vi middag hos svärföräldrarna , stektfläsk i löksås m. kokt potatis ! och half baked - ben & jerrys till dessert , satt väldigt fint efter en heldag !

Så nu ska vi bara krypa ner i sängen och kolla på film ! Hoppas att ni har haft en bra dag ♥


13 februari - pojkvän dag !

God morgon !

Orkade inte skriva igår var totalt från fredagens bravader !

Jag blev i alla fall precis väckt av Philip med frukost på sängen , underbart ! Han är underbar han ! ¨
Så vi har precis ätit upp och ska göra oss i ordning nu , vi ska till Ikea en runda och köpa en massa saker till vårt lilla hem ! Sen efter det ska vi till hans farmor och fika och äta middag hos svärföräldrarna. Så det blir en hel dag, men det kommer bli jätte mysigt !

Ha en mysig söndag ♥


12 februari - Dagen efter !

Hej !

Hoppas att ni hade en trevlig kväll igår , själv lever jag knappt ! Gårdagen blev lyckad alla hade en riktigt rolig kväll och alla uppskattade dekorationen haha ! Jag tycker att vi lyckades få en riktigt kärleksfull stämmning och alla dansade och använde sig av vår foto & puss station & vi hade hela huset fullt av vänner, vänners vänner & deras hjärtevän !


puss på dig & tack för ett bra samarbete




Min man posar så fint !








































11 februari - Time for party

Nu har jag, Ida & Philip precis ätit middag & gjort oss i ordning och tänt alla ljus & satt på musiken , så nu är det kärleks stämmning på hög nivå och nu väntar vi bara in våra gäster !
Hoppas att ni får en underbar fredags kväll för det ska vi ha ♥


11 febuari - Today is the day

God morgon !

Äntligen! Idag ska vi ha vår efterlängtade alla hjärtans dag fest! Jag & Ida spenderade gårdagen också på att pynta, handla blommor, vin , ballonger osv och frostade glas till välkomstdrinken osv.
Men nu är allting klart och vi kan slappna av ! Det enda jag ska göra idag fram tills vi ska göra oss iordning är att åka hem till Nina och låna en röd blus till ikväll , äger inget rött och det är ju temat till ikväll !

Så nu ska jag göra det! Vi hörs lite senare ! ♥

 


9 februari - im done !

Fy,

Nu har vi suttit och klippt och klistrat heela dagen! Har kramp i handen. Men gud vad fint det blev , tror att alla kommer uppskatta vårt fina pynt väldigt mycket! Vi har haft en väldigt mysg dag , vi hann prata om hur mycket som helst , dricka hundra koppar kaffe och saft och äta en påse chips.

Så nu är det dags för mig att laga mat & krypa ner i soffan och kolla film med min man ♥












9 februari - Pysseldag

Hej !

Nu är det 2 dagar kvar innan vår Alla hjärtans dag fest ! & vi har hur mycket pynt att klippa och klistra att göra ! Så strax kommer Ida hit med papper & färgpennor så är det bara att sätta igång ! Så nu ska jag hoppa upp ur sängen och sätta på kaffe & ladda upp med chips eller något så vi har riktigt mycket energi till allt pysslande !



har redan påbörjat lite av pyntet !


8 februari - En riktigt hemma dag

Mollys operation gick jätte bra ! Puhh .. äntligen kan man pusta ut ! Nu är hon hemma och kämpar sig fram och tillbaka med ett gipsat ben.  Hon är en stark liten katt med tanke på att hon fick 3 skruvar och en platta i sitt lilla ben !

Så nu ska jag faktiskt ta en dag att bara vara hemma och ta det lugnt, eller ja, jag ska tvätta , handla mat och städa men det är att vara hemma och ta det lugnt för mig !!




7 februari - Molly ska opereras !

Hej !

behövde nog en liten paus efter denna helgens bravader ! Men nu har vi lämnat Molly på djursjukhuset ! Vi trodde att vi skulle få sitta kvar och vänta men icke , vi ska tillbaka och hämta henne vid fyra .. min lilla kise !
Så nu under tiden för att hålla mig sysselsatt så ska jag koka en soppa till middag ikväll & göra pannkakor.. bra sysselsättning tycker jag.

hörs sen ♥


stackars lilla molly som mjauar & kvider för att hon måste ha den dumma kragen på sig  !


5 februari - Fika med svärföräldrarna

gick inte riktigt som jag ville !

Idag kom Philps föräldrar hem till oss , dom skulle komma och lämna en borr som vi skulle låna och då tänkte vi att vi kunde passa på att fika också, och det gick ju bra för´ett litet tag men sen ringde telefonen och jag såg på Philips min att någonting hade hänt. Så jag tog telefonen och det var mammas vännina ...

Hon berättade att min lilla Molly hade trillat ner från 4:e våningen och att hon måste till sjukhuset .. & jag grät, jag grät så mycket så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen , min lilla Molly ! Och Philip satt och tröstade mig & hans föräldrar satt utanför och förstod ingenting !

Så vi åkte till djursjukhuset och under hela tiden i bilen och där när som skulle undersöka henne så grät jag , hon såg så oskyldig ut , sönderslagen & svag. Hon hade ingen kraft att stå upp och hennes ena ben var snett ! Öhh vad ska man göra ! Min lilla katt på 2,93 kg ligger där med spräckta läppar , en avslagen tand och hon bara tittar på mig , lägger sitt huvud på min hand och piiper till , ohh mitt hjärta !
Så efter 3 timmar på sjukhuset och några rötgenbilder senare så får vi veta att hon måste opereras för att hon har brutit benet på två ställen och måste dra ut tanden. Så tack gode gud så var det inga innre skador !!
¨
Hon hade verkligen tur !!

Så nu har vi fått en operationstid till på måndag kl. 8.00

Så som ni kanske förstår så är jag helt slut i mitt huvud och tänkte gå och lägga mig ♥












4 februari - Vi hann & vi hade två minuter till godo !

Tjoho !

Vi lyckades få ut maten 19.58 , hur grymma är inte vi ?! Men huvudsaken är ju om maten blev bra?
Jag tyckte att vi gjorde ett jäkla bra jobb , visst köttet kunde blivit lite saftigare men allt annat var svingott !

Vi serverade en toast med brieost , tomat , basilika och andra kryddor på en bädd av fransksallad till förrätt. Till varmrätt blev det ugnsglaserade rotfrukter med ugnsbakad fläskfilé och rödvinsås och sist men inte minst så blev det äppelcrisp med vaniljvisp och hallon på toppen till dessert !

Det låter väl inte helt fel ?

Efter middagen spelade vi lite spel & bara pratade och drack vin , jätte mysig kväll ! Sen slutade det med att alla sov här ! Mysigt .







( bilder på maten & folket kommer sen )


4 februari - Förberedelser

God morgon !

Gud jag har börjat vakna så tidigt , jätte jobbigt ! Aja , just nu sitter jag faktiskt och viker servetter så här kl nio på morgonen :-/
Nej men ikväll ska jag och Ida faktiskt laga en 3 rätters middag till Philip & hans vän Niclas ( Bollen ) det ska bli väldigt intressant haha. Vi har 2 timmar på oss och så ska det vara fint upplagt osv .. Men det ska ju inte vara något problem för oss eftersom vi är utbildade kockar ;-)

Så nu ska jag städa undan lite , vika klart och sen ska jag cykla ner till Hemköp och möta upp Ida och handla mat inför ikväll !


3 februari - Tvättdag, läskigt !!

God dag !
Som ni ser så har jag tvättdag idag , egentligen gillar jag att tvätta men inte själv för man måste ner i den läskiga källaren osv. Men nu råkade jag vara dum och boka tid mitt på dagen och då är ju Philip på jobbet ! Så det är väl bara att växa upp och bli vuxen ! höhö ..
Efter jag har tvättat så ska jag faktiskt lägga mig i soffan och kolla på Greys Anatomy ( håller på att kolla igenom hela serien ) för att jag mår inte 100 % bra idag så jag ska bara vila och ta det lugnt kanske laga middag sen !
( Usch nu lät jag vuxen , kul inlägg om tvätt och laga mat !! ähh nu ska jag skärpa mig ! )

3 februari - tjejkvällen igår !

( vilka fina bilder det blev från kvällen ;) )
Igår kväll var en jätte trevlig kväll !
Olivia bjöd på pasta med en kryddig tomatsås som hon hade kokat ihop med vin och färska tomater & bacon , parmesan på toppen, super gott !!
Till dessert fick vi äppelpaj med vaniljsås som hon hade kokat från skratch , inget fusk !
Allting var super gott och vi alla var imponerade av kvällens mat. ( Känner att jag har lite press på mig till nästa vecka då det är min tur ! )
Efter maten så satt vi bara i timmar och pratade , skrattade och drack vin , super mysig kväll ! Älskar att vi gör detta varje vecka .
Men det var dock tråkigare att cykla hem sen när det var dags för att det regnade blåste jätte mycket och det sved i benen från Zumban så tyvärr blev det ett tråkigt avslut men middagen blev perfekt med tjejerna

2 februari - Dagens träning - 40 minuters Zumba



herregud ! vilket pass , vi testade på cardio workout idag ca 40 minuters hård träning , var nästan svimfärdig i slutet !! Men det var riktigt kul & nu känns allting jätte bra ..!

Har dessutom hunnit städa hela lägenheten och ska hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför ikväll.


2 februari - Dags att vakna

God morgon !

Vaknade för en stund sedan , men jag har inte lyckats komma upp ur sängen än riktigt. Men det är väl dags att resa på sig och göra frukost och koka mig en stor kopp kaffe !

Strax kommer Ida också och då ska vi köra ett pass Zumba och svettas lite till =)

Sen kommer resten av eftermiddagen bestå av att försöka att styra upp allt flyttkaos med lådor, kläder osv , sen blir det nog lite sädning också , Kul va ?!¨Det är sånt som måste göras nu när man bor själv , igen ...

Aja , ikväll blir det roligare då är vi bjudna på tjejmiddag hemma hos Olivia ! Vi försöker att träffas en gång i veckan hemma hos någon av oss med god mat & lite vin och bara ha e riktig tjejkväll , så att vi kan snacka av oss och skratta lite ! Så det ska bli kul att träffa alla ikväll !

Nej nu ska jag sätta igång ♥


1 februari - Kalas

Hej !

Nu har jag & Philip kommit hem från min lllebrors(Nigel) kalas. Vi var inte så många med det var jätte mysigt med lite fika & tårta och många skratt !
Det var faktiskt första gången Philip var med på nått släktkalas så jag var lite nervös för att vi är inte dom lugnaste människorna. Men det gick bra , vi lyckades inte skrämma iväg honom .. så det är ju bra haha !


väntar på mammas bilder *


1 februari - Let's Zumba !!

Wihoo nu har jag & Ida spenderat hela förmiddagen/eftermiddagen på att gå igenom alla stegen som är med i dom olika passen och sen körde vi igång med ett pass !! Woohoa vad jobbigt det var .. det var ju värre än ett riktigt arobicpass ! Men kul var det & ännu roligare måste det ha varit för dom som gick förbi och kollade in i vardagsrummet och ser två galna svettiga tjejer hoppa runt och shakea på rumporna.

Så detta ska vi göra 5-6 ggr i veckan i en månad nu och se om det är någnting som fungerar !!

Leeeet's Zumba


1 februari - Min lillebrors födelsedag

Idag fyller min älskade lillebror 16 år ! Wohoo tiden går fort. Känns som att det var igår jag körde runt honom i min dockvagn ! Snacka om att man börjar känna sig gammal ?
Men idag ska vi fira honom med tårta och en massa annat gott, det kommer att bli jätte mysigt !

Frågan är bara, vad ska man ge en 16 årig 2 meter lång kille ?!


Grattis älskade lillebror ♥


1 februari - en ny start

Wow dom senaste månaderna har jag varit otroligt dålig på att blogga & skriva om någonting vettigt ! Så nu tänkte jag börja om helt från början med nu energi !

Jag vet att det är många ( även många av mina vänner ) som tycker att det är löjligt eller " ute " att blogga , men jag tycker att det är roligt , det är ett bra sätt att skriva av sig , men sen tycker jag även att det är som en dagbok ! Det är ju jätte kul att kunna gå tillbaka och kolla sen vad man har gjort och skrivit och så !

Så en ny fresh start !

Välkomna ♥


RSS 2.0